GÜNÜMÜZÜN GELİŞEN ACISI

Free SEO Tools




Kışın en güzel soğuk havası bu olsa gerek. İstanbul üzerinde sabah saatlerinde siyah bulutlar ve güne başlamak için çabalayan koşuşturmacalarımız. 

Serin bir soğuk eşliğinde ayılmak için sabahın bu saatinde yediğimiz soğuğun haddi hesabı yokken, iş başı yapmak daha da zor geliyor. Sıcak demlenmiş bir çay, birde az önce gelirken aldığım fırından yeni çıkarılmış, tazecik, 25 krş. zam gelmiş simitlerim. 

Bu güne dair olan tüm iyi insiyatiflerim de onu duyduğumda bitmişti oysa ki... Bu kadar zaman geçmesine rağmen geçmişten günümüze her şey değişti bir tek zam üstüne eklenen zamlar kuruşu kuruşuna değişmedi. Yazık ki bu şehrin insanları son bir kaç senedir suskunluğa büründü. 

Bir ayyaşın çapulcu tabanları inim inim inletti, politikayı ve haberleri, ama zam getirmekten ısrarla utanmayan politikacılarımız gündemde kalmaya devam ediyor. Eskiden millet olarak bu kadar bencil yaşamıyorduk... Birdik, birliktik, şimdi ise sadece kendinden başka kimseyi düşünmeyen bir toplum. İşte bu yüzden de baştaki adamlar umarsızca hareket edip kimseye acımadan zam yapmaya el altından para sızdırmaya devam ediyor. Bizde o aptal kutusuna bakıp bakıp kendi suskunluğumuzu ekranlardan izliyoruz...



Hiç yorum yok :

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *